søndag 11. mai 2014

Torsken er her fremdeles.

Bare en liten rapport fra helgens to turer. Skal ikke skrive så mye, dere får heller kose dere med noen bilder :) Men var ute en liten tur i går (lørdag). På to små timer ble det 7 torsker og 1 Lyr. Alle fiskene tok på oppheng og faktisk samme oppheng. Det er det såkalte "svenskeopphenget" i en lys brunfarge.

 
 
Dagens største torsk var 8 kg, en fin fisk. Fikk også et par på 4-5 kg uten at jeg tok vekten frem. De minste låg vel på ca. 3 kg.
 
Var ute en ny tur i dag, begge dagene var det et nydelig vær. Helt stille ute på havet. I dag prøvde jeg litt ulike fiskemetoder, men det var pilk og oppheng som gav fangst. Hadde 4 fine Torsker i dag og 1 flott Lyr som var stappfull i rogn. Alle fiske i dag tok også på samme oppheng som i går, bortsett fra en, den tok på Søvik Torsken Blå. Var fin matfisk størrelse på Torskene jeg fikk i dag også. Fikk fiskene fra 15-40 meter. Da er det bare å se bildene og kose seg med dem. Er en del like bilder, men noen synes kanskje det ene er finest, og noen andre det andre, så derfor legger jeg ut flere varianter :)
 

























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar